Over ons vlees

In samenwerking met Bonne Viande werken wij met vlees van hoge kwaliteit. Met hard werken, jarenlange ervaring, passie voor vlees en liefde voor het vak is Bonne Viande gegroeid tot wat het nu is. Een succesvol bedrijf gespecialiseerd in onder andere Dry-Aged meat. Het vlees van Bonne Viande komt onder andere uit Ierland, Nieuw Zeeland, Australië en Brazilië. Maar voornamelijk ook ‘gewoon’ uit Nederland. 

Zij staan voor regionale producten omdat zij dat erg belangrijk vinden. Bovendien leveren zij vlees dat wordt geproduceerd met aandacht voor dierenwelzijn en milieu. Daar hechten zij maar uiteraard ook wij, groot belang aan. Zonder daarbij concessies te doen aan kwaliteit & smaak. Een hele uitdaging maar die gaan we graag aan. Zo onderscheiden zij ons vervolgens in de markt.

Wat is Dry-Agen?

Onze specialiteiten zijn onze Dry Aged vleessoorten. Dit is een droog-rijpingsproces van het vlees. Het is de oudste en bekendste methode om rundvlees te voorzien van de malsheid en kwaliteit die het vlees verdiend. Het proces vind plaats in een speciale rijpingskast. Met een luchtvochtigheid van 85% en een temperatuur van 2 graden rijpt het vlees 28 dagen en verliest het vlees zo’n 30% aan vocht. Door dit vochtverlies wordt het vlees verrijkt met een noten-achtige aroma wat de unieke smaak geeft aan het vlees.

Onze bereiding

Al ons vlees wordt bereidt op de houtskoolgrill. Door de grill en de kundigheid van onze chef krijgt het vlees een heerlijke licht-rokerige smaak. Naast onze vlees specialiteiten hebben wij natuurlijk ook keuze uit diverse visgerechten en mogelijkheden voor vegetarische gerechten.  In onze open keuken kunt u meekijken met de chef en een bijzondere ervaring beleven in ons restaurant.

cocktails en meer

Onze drankkaart is ruim gevarieerd van een heerlijk kopje koffie tot goede wijnen, vele cocktails en non-alcoholische drankjes.